„Konferenciába ágyazott közös istentisztelet és hálaadás. A szervezőknek sikerült új műfajt teremteniük.”

III. Országos Keresztény Vállalkozói Konferencia

A lelkiség és a profi üzlet idén harmadik alkalommal találkozik az ország talán legnagyobb keresztény vállalkozói konferenciáján. Töltődj fel és inspirálódj olyan vezetők között, akik ugyanabban hisznek, mint jómagad.

2019. április 25.
Budapest, Belvárosi Színház

Találkozz sikeres, keményen dolgozó vállalkozókkal, akik veled együtt tesznek hitet Krisztus mellett

Talán nem is sejted, mennyi eredményes, hitvalló keresztény vállalkozó vesz körül. Nem a te hibád: alig vannak olyan rendezvények, amelyek kifejezetten azoknak szólnak, akik egyszerre keresztények és vállalkozók is. Így született meg az I. és a II. Országos Keresztény Vállalkozói Konferencia, mindkét évben 300 résztvevővel és túljelentkezéssel. Idén szintet lépünk – velünk tartasz?

Találj értéktársakat és üzlettársakat

Itt otthon fogod érezni magad. Felemelő lesz megtapasztalni, hogy hasonló értékeket vallunk, hasonló problémákkal küzdünk, és mindannyian szeretnénk megélni a kereszténységet a vállalkozásunkban. A kávészünetekben és ebédszünetben lehetőséged lesz beszélgetni, kapcsolatokat építeni, névjegykártyát cserélni.

Építsünk fel hitvalló, keresztény üzleti lelkületet Magyarországon

Egyszerre vagyunk vállalkozó keresztények. Ez nem két identitás: hisszük és valljuk, hogy Isten jelen van vállalkozásainkban, és a gazdasági tevékenység nemcsak összeegyeztethető a Szentírással, de természetesen következik is belőle.

Ezen a konferencián veled együtt elindítunk egy folyamatot. Reméljük, hogy hatásunkra egyre több cég fogja a keresztény üzleti lelkület elterjedését és ünneplését támogatni.

Ilyen előadásokat más menedzsment konferencián nem találsz meg

Olyan témákról beszélünk, amelyek minket érintenek, de az egész országra hatással vannak. Inspirálódj kiváló társaságban, kiváló előadókkal:

A nap műsorvezetője és házigazdája:
Gundel Takács Gábor

Az ország egyik legismertebb műsorvezetője, sportriporter. Idén ismét a konferencia házigazdája és előadója. Hívő református (a Reformáció 500 nagykövete), saját rovata van a SZEMlélek blogon.

Kulcsár Tibor

Teherautósofőrből milliárdos. Mindezt becsületes úton, vagyonát felvállalva érte el Kulcsár Tibor. A rendszerváltáskor egy újpesti lakásból indulva alapította meg a Kulcs-Soft betéti társaságot, mely 20 év múlva, Magyarországon addig példátlan sikersztorit befutva Kulcs-Soft Zrt-ként bevezetésre került a magyar tőzsdére. Nemrég elindította a Kulcsár Akadémiát, hogy segítsen a leendő vállalkozóknak leküzdeni az előttük álló akadályokat. Van azonban életének egy olyan oldala is, amit kevésbé ismer a publikum. Keresztény hitéről, keresztény vállalkozóként a nagy nyilvánosság előtt először a IIIKeresztény Vállalkozói Konferencián beszél majd

Dr. Csókay András

Mérnökből lett agysebész, aki nem csak vállalja, hanem büszkén is hirdeti azt, hogy Isten követője. Elmondása szerint imában érik a legjobb gondolatok. Több, világszerte egyedülállónak mondható eljárást dolgozott ki, mint például a súlyos traumás agyduzzadás kezelésére az ún. éralagút-technika módszert, és további koponya-térnyerési technikák új műtéti megoldásait. Bár a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Idegsebészeti osztályának vezető főorvosaként elég sok munkája akad vallja, hogy az orvosoknak keresniük kellene a lehetőségeket, amikor segíthetnek – ő ezért is vállal rendszeresen nigériai katolikus kórházi missziót (mindeddig 5 alkalommal), és vett részt nemrég a bangladesi sziámi ikrek rendkívül kockázatos sebészi szétválasztásában.

Előadásának címe: Kreativitásunk lelki titkai
A keresztény világban a vállalkozás, küldetés, misszió teljesen rokonértelmű szavak, ugyanis a cél mindig a szolgálat. A gazdag keresztény vállalkozó ugyanúgy szolgál, ahogy a vagyontalan szerzetes, csak a szolgálat eszközei mások: a cél ugyanaz. Megtalálni mit tenne Jézus az én életállapotomban, az én helyemben. Ehhez egy párbeszédes megragadottság kell vele.

A kreativitás ennek a kapcsolatnak a terméke,amely mindig a másik javára cselekszik, szolgál, gyógyit. A keresztény mindig szükség szerint próbál élni,függetlenül az anyagi helyzetétől. Ezt a szükséget is a lelkiismeret diktálja, ami Krisztus hangja. Csak néha nehezen halljuk meg.

Pál Feri atya

Római katolikus pap, mentálhigiénés szakember. 18 évig tartott minden kedden előadásokat lelki egészség és spiritualitás témában, amiből kinőtt egy közösség, egy alapítvány, több száz kezdeményezés, csoport rendezvény, egyszóval egy mozgalom. A heti előadások hallgatóinak száma 2011-re alkalmanként meghaladta az ezer főt és a résztvevők körében spontán közösségszervezés kezdődött. A Pálferis előadásoknak 2018-ban vége lett, de a közösség tovább él. Pál Feri az utóbbi időben a céges világra is fókuszál: több mint 250 előadást tartott már vezetőknek olyan vállalatoknál mint a Microsoft, Samsung, Generali, MetLife, MOL vagy a Deichmann.

Szin János

Luxusautók, egy villa medencével és lőtérrel az alagsorban, exotikus utazások és hobbi, Szilveszter Mexikóban. Jön azonban a diagnózis: rákos vagy, és nem tudod mennyi van hátra. Te mit tennél? János alkut kötött az Istennel, hogy az egészségéért az egész vagyonát is odaadná, csak láthassa felnőni a gyermekeit. Meggyógyult. A vagyonát pedig elveszítette. De ahelyett, hogy a depresszió lett volna rajta úrrá, vagyon nélkül boldogabb, mint valaha, Istennel, egészségesen, medvepásztorként a Hargitán.

Dr. Baritz Sarolta Laura (Laura nővér)

1983-ban közgazdasági diplomát szerzett és több magyar nagyvállalatnál is dolgozott (a rendszerváltáskor menedzserként pl. a Pepsi hazai leányvállalatánál). De új utat választott és 1994-ben domonkos nővér lett. Eredeti szakmáját viszont nem hagyta ott, írásaiban és az egyetemi katedrákon a közgazdaságtan megújításáról, az emberközpontúságról és a fenntartható fejlődésről beszél. Célja, hogy megmutassa az üzleti világnak, hogy amit keresztény szemléletű közgazdaságtannak mondunk, az mindenkihez szól, hiszen az emberi méltóság, a szolidaritás, a szubszidiaritás, a közjó és az igazságosság elve mindannyiunké. Vallja, hogy a profit akkor jó, ha eszköz és értéket teremt, és nem maximalizálni, hanem optimalizálni kell. Amit maximalizálni kell, az a közjó.

Előadásának címe: Mi az amit maximalizálni kell az üzleti életben? Paradigmaváltás a gazdasági gondolkodásban. Az előadás bemutatja az "Emberközpontú gazdaság" alapelveit, amelyek lehetőséget adnak egy fenntartható gazdasági rend megvalósításához. Kiinduló hipotézis: "Amilyen az emberi értékrend, olyan lesz a ráépülő gazdasági rend."

Dicsőfi Balázs

Senior Trainer és Executive Coach. 15 évet dolgozott felsővezetőként operatív pozíciókban nemzetközi nagyvállalati környezetben. Vezetői pályáját kereskedelmi igazgatóként kezdte, majd ügyvezetőként talpra állított egy osztrák-magyar termelővállalatot, aminek eredményeképpen felkérték egy nemzetközi konszern Közép-Kelet-európai piacainak irányítására. 2008-ban lett a magyarországi ügyvezetője a globálisan jelen lévő Dale Carnegie Training-nek, melynek azóta is vezető tanácsadója. 33 évesen, pályája csúcsán értel el az elhívás, elkezdett templomba járni, intenzíven Bibliát olvasni, s hamarosan mindez megváltoztatta az életét. Hitre jutott, és bár vezetőket még ma is tanít az üzleti életben, olyan kérdéseket feszeget, "hogyan maradjunk meg tiszták és szeplőtlenek ebben a bűnnel és harácsolással teli világban".

Zaymus Eszter

A CitizenGo magyarországi aktivistája. A CitizenGo egy Madridi alapítású civil szervezet, mely célul tűzte ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte. Céljük, hogy a hatalmon lévők tiszteljék az emberi méltóságot és az egyén jogait. Összesen 8 nyelven indítják kampányaikat (angol, spanyol, francia, portugál, olasz, német, lengyel és magyar). Bevallásuk szerint több mint 50 ország intézményeinek, kormányának és szervezteinek döntésire vannak hatással.

További előadók bejelentése: folyamatosan

Az előadói tárgyalások folyamatban vannak, 2-3 további előadóval számolunk. Hamarosan közzétesszük őket az oldalon.

2 teltházas konferencia után idén szintet lépünk

Kinőttük a 2017-2018-as konferencia helyszínét: 2019-ben a Belvárosi Színház patinás, 500 férőhelyes nagytermében várunk téged. Időpont: 2019. április 25. (csütörtök) 10:00-17:30.

Regisztrálj, mert a jegyeddel
az alábbi célokat támogatod:

A jegyedből több mint 6000 forint hasznos társadalmi projektekhez jut. Ezek egy része már meg is valósult, a többi folyamatban van. A célunk nem csak egy konferencia megszervezése, hanem egy új, keresztény üzleti lelkület megteremtése Magyarországon. Ha eljössz a konferenciára, te is hozzájárulsz ehhez a célhoz.

Dévai Szent Ferenc Alapítvány

A konferencia szervezői 400 ezer forinttal támogatják Böjte Csaba alapítványát, így minden jeggyel magad is támogatod az árva gyermekek megmentéséért vívott küzdelmet.

Keresztény vállalkozói online networkrendszer

Idén indul az online kapcsolatépítési rendszer, melyben mi, keresztény vállalkozók egymásra találunk. Ennek továbbfejlesztési költségeit a jelen konferencia biztosítja.

Értelmes hit apologetikai kör támogatása

Létezik Isten? Milyen filozófiai és tudományok érvek vannak a létezésére? Az Értelmes hit kezdeményezés célja, hogy ezeket a kérdéseket a nagy nyilvánosság előtt bemutassa, jegyeddel ezt támogatod.

Ferenc pápa-film és -könyv megjelenése

Tomka Ferenc atya legújabb könyvében a Ferenc pápát érő támadásokat és azok hátterét mutatja be. A könyvhöz utószót Böjte Csaba testvér írt. Jegyeddel most a könyv és film megjelenéséhez járulsz hozzá.

Pálferi Alapítvány támogatása

Szívesen élnél egy olyan országban, ahol kiteljesedőben lévő, magukkal és másokkal pozitív kapcsolatban lévő emberekkel találkozol a munkahelyeden? A Pálferi alapítvány célja pontosan ez.

Útitárs keresztény vlog támogatása

A hitoktató és három katolikus pap, akik közül egy házas, mennek az autóval – ez nem egy vicc kezdete, hanem az Útitárs nevű vadonatúj vlogsorozat első epizódja, melyet a Keresztény Vállalkozói Konferencia támogat (jegyeddel pedig te is).

Keresztény sajtótermékek támogatása

A tavalyi évben komoly összegekkel támogattunk több keresztény sajtóterméket is. Ezt 2019-ben is szeretnénk folytatni, így minden jegyből több mint 1000 forintot erre fordítunk.

Raffai Péter: A teremtés fizikája előadás

Hogyan egyeztethető össze, összeegyeztethető-e egyáltalán a keresztény teremtéstörténet és az ősrobbanás elmélete? Raffai Péter ingyenes előadásának támogatója az Országos Keresztény Vállalkozói Konferencia volt, jegyeddel ehhez járulsz hozzá.

IV. Keresztény vállalkozói konferencia

Ha részt veszel a rendezvényen, az lehetővé teszi, hogy tovább növekedjünk és jövőre még nagyobb hatással legyünk a magyar üzleti és közéletre. Vegyél részt te is ebben a munkában: foglald le a helyed a konferenciára.

A jegyed mellé ezt is ajándékba kapod

Ezzel az ajándékkal önmagában annyit kereshetsz, mint a jegyár – a konferencia már csak a ráadás lesz. 

Hozzáférés a Keresztény Vállalkozói Online Networkingrendszerhez (+1 meghívó)

Képzeld el, hogy több mint 1000 keresztény vállalkozó találkozik a neveddel, amikor új partnert, beszállítót keres. Ez az online networkingrendszer lényege. A fejlesztés már befejeződött, most teszteljük, és a konferencia idejére élesedik.

Az a célunk, hogy résztvevőként egymással üzleteljetek: ne csak a konferencián, hanem egész évben. Coachok, tanácsadók, gazdasági szakemberek, és több milliárdos forgalmú cégek felsővezetői is ott lesznek az adatbázisban. Ez egy zártkörű portál, résztvevőként csak neked és 1 meghívottad számára lesz nyitva.

A konferencia főszervezőiként már alig várjuk, hogy ezen keresztül találjunk új üzleti partnereket. A jegyed mellé most ezt is ajándékba kapod.

Értéke: Más networking csoportok és rendezvények díja gyakran több százezer forint. Ha egyetlen új üzleti partnert szerzel a networking rendszeren keresztül, már visszakerested a jegyed árát.

Late bird jegyek

Folyamatos áremelés után április 5-re a legolcsóbb jegyek ára is:
31990 forint + ÁFA lesz
 • Belépés minden előadásra
 • Étel- és italfogyasztás
 • Online networkrendszer támogatása
 • Dévai Szent Ferenc Alapítvány támogatása
 • Papkaland vlog támogatása

Early bird jegy

Siess! A legjobb ülőhelyek gyorsan elfogynak. A helyed idén online foglalhatod, a legolcsóbb jegyek már:
27990 forint + ÁFÁtól kaphatóak.
 • Belépés minden előadásra
 • Ízletes ebéd és frissítők a szünetekben
 • Foglalás után névre szóló ülőhely
 • Regisztrációs kód a zártkörű Keresztény Vállalkozói Online Networkingrendszerbe + 1 meghívó
 • 9+ társadalmi kezdeményezés támogatása (több mint 6000 forint + ÁFA értékben)

Videós jegy

Ha a konferencia jegyed mellé veszed, 15.000 forint + ÁFA helyett:
4990 forint + ÁFA
 • Megkapod az összes előadás videófelvételét.
 • 66% kedvezmény a normál árból (a jegy fizetésekor kérheted)

Ne várj tovább, válaszd ki a helyed most

Előre kiválaszhatod az ülőhelyed, ami az egész nap folyamán a tiéd. A legjobb helyek gyorsan elfogynak, válaszd ki és foglald le a jegyed most!

Ezt fizeted a jegyben

Legyél a konferencia szponzora vagy kiállítója

Több mint 400 keresztény vállalkozó és üzletember, egy teljes nap hosszú szünetekkel. Szerezz új vevőket, üzleti partnereket kiállítóként vagy szponzorként. A tavalyi promóció során több tízezer vállalkozót értünk el a reklámkampánnyal: minél korábban jelentkezel, annál többekhez segítünk eljutnod.

III. Országos Keresztény Vállalkozói Konferencia 2019 © Kreatív Kontroll Kft.
1131 Budapest, Szent László út 101–103. [email protected]
Adatvédelmi azonosítószám: NAIH-92417/2015.

Ne maradj le a kedvezményről

Add meg e-mail címed és értesítünk a határidőről (vagy arról, ha lassan elfogynak a jegyek).

X